Μια εμπειρία ζωής είχαν οι αθλήτριες του ΑΝΟΓ το Σαββατοκύριακο, καθώς συνάντησαν την πεντάκις χρυσή Ολυμπιονίκη Σβετλάνα Ρομάσινα. Η Ρωσίδα θρύλος της κολλιτεχνικής κολύμβησης φιλοξενήθηκε από τον σύλλογο της Γλυφάδας και είχε την ευκαιρία να διδάξει τα κορίτσια της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

«Μια μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλήτριες του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς η 5 φορές Ολυμπιονίκης ΣΒΕΤΛΑΝΑ ΡΟΜΑΣΙΝΑ φιλοξενήθηκε στο σύλλογο μας με σκοπό να προπονήσει το τμήμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, να διδάξει τις ιδιαίτερες τεχνικές της και να εμπνεύσει με την αθλητικής της εμπειρία και την προσωπικότητα της.

Οι αθλήτριες έμαθαν την ιστορία της αθλητικής της πορείας, προπονήθηκαν στο γυμναστήριο κάτωαπό τις υποδείξεις της με την παράλληλη στήριξη του UBEN ARENA ΓΛΥΦΑΔΑΣ, προπονήθηκαν αμέτρητες ώρες στο νερό βλέποντας την ίδια να εκτελεί αλλά και να διορθώνει εξατομικευμένα την κάθε αθλήτρια ξεχωριστά. Τέλος είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν την Πρωταθλήτρια ότι οι ίδιες επιθυμούσαν και έτσι να έρθουν πιο κοντά στην ζωή της καλύτερης Ρωσίδας Πρωταθλήτριας. Την όλη προσπάθεια στήριξε ο Δήμος Γλυφάδας με την διάθεση του κολυμβητηρίου για την προπόνηση των αθλητριών .

Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη αυτής της μοναδικής και πρωτοφανούς προσπάθειας για τα Ελληνικά δεδομένα όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της, URBAN ARENA, ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, αλλά και φυσικά το έξοχο προπονητικό team αποτελούμενο από την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΟΥΤΣΕΒΑ, ΕΛΕΝΗ ΜΟΡΕ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΤΙΔΗ, ΙΦΙΝΟΗ ΔΑΒΒΕΤΑ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΟΡΟΥΝΙΩΤΗ και την δασκάλα του χορού μας ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ για την υπέροχη συνεργασία τους και την θέληση που δείχνουν αλλά και φυσικά τον έφορο του τμήματος για την άψογη διοργάνωση και επιμέλεια της όλης διαδικασίας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here